Zaštita životne sredine

Topčiderski park pod smećem: Pretvorili oazu prirode u divlju deponiju!

04. Januar. 2017.
Topčiderski park pod smećem: Pretvorili oazu prirode u divlju deponiju!

Topčiderski park ponovo je pretvoren u divlju deponiju! Nesavesni građani iskoristili su prazničnu atmosferu i manjak ljudi na šetalištu da svoje đubre izbace, ni manje, ni više, nego usred jedne od prestoničkih zelenih oaza.

 
 
Ovo, inače, nije prvi put da park u blizini Miloševog konaka osvane zatrpan smećem. Reporteri "Novosti" pre mesec dana zatekli su kraj Topčiderske reke "brdo" šuta i građevinskog materijala koje je neko rešio da izbaci baš na ovom mestu.
 
Radnici JKP "Gradska čistoća" tada su, po našoj prijavi, očistili šetalište, ali bahati građani, očigledno, ne odustaju od nesavesnog ponašanja, pa je ova zelena oaza ponovo nekome poslužila kao smetlište.
 
Izvor: Novosti
Pogledajte još
Od ponedeljka pojačana kontrola radnji u vezi sa odlaganjem otpada i dostavom robe
Gradske inspekcije i Komunalna policija od ponedeljka će pojačano da kontrolišu odnošenje ambalažnog otpada u vreme u kome se vrši dostava robe u maloprodajnim objektima u užem centru grada, najavljeno je iz uprave Grada Beograda. - Od ponedeljka, 7. decembra počinje pojačana kontrola gradske inspekcije i komunalne...
19. Januar 2016. // ZŽS - Beograd
BEOGRAD - U Beogradu je danas potpisan ugovor o isporuci pet novih niskopodnih autobusa na električni pogon, a rok za njihovu isporuku je 150 dana.   Kako je rečeno, cena jednog električnog autobusa je 460.000 evra, kapacitet je 80 putnika i to su u potpunosti ekološka vozila.   Potpisivanju ugovora prisustvovao...
Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima