Bezbednost i zdravlje na radu

Najavljujemo: 14. Međunarodna konferencija BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI Kraljevi čardaci, Kopaonik, Srbija 10- 13. april 2019.

02. Mart. 2019.
Najavljujemo: 14. Međunarodna konferencija
BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI
Kraljevi čardaci, Kopaonik, Srbija
10- 13. april 2019.

 BSLZ međunarodna konferencija održava se sledeće godine po 14. put kao jedan u nizu događaja organizovanih u okviru Decenije akcije za bezbednost saobraćaja na putevima, 2011-2020, koju je pokrenula Generalna skupština Ujedinjenih nacija rezolucijom broj 64/255, Unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima, od 10. maja 2010.

  Svetska zdravstvena organizacija je pripremila Globalni plan Decenije akcija za bezbednost saobraćaja na putevima, 2011-2020. Na 13. konferenciji, održanoj u aprilu 2018. godine učestvovalo je rekordnih 480 domaćih i stranih stručnjaka iz oblasti bezbednosti saobraćaja, dok je 10 kompanija prezentovalo svoje proizvode i usluge.

Konferencija će biti prilika da se predstave najnoviji radovi eminentnih stručnjaka iz Evrope, a posebno iz regiona, kao i praktična iskustva u suočavanju sa izazovima rizika u saobraćaju. Biće prikazani i rezultati tradicionalnih istraživanja rizika u saobraćaju i raspodela rizika po lokalnim zajednicama u Srbiji, ali i sličnih istraživanja iz drugih zemalјa.

Pažnja će biti posvećena i prikazivanju prakse primene mera i aktivnosti lokalnih zajednica, čime će se još jednom ukazati na njihov značaj i ulogu u unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

Skup predstvalјa priliku i za uporednu analizu različitih modela organizacije i funkcionisanja zaštitnog sistema bezbednosti saobraćaja u lokalnoj zajednici, kao i modela finansiranja aktivnosti na lokalnom nivou.

Navedeni i drugi detalјi su dovolјan razlog da predstavnici Vaše institucije uzmu aktivno učešće u radu ovog skupa.

U programu marketinga predstavlјeni su mogući sponzorski paketi, kao i skica izložbenog prostora. Verujemo da ćete lako pronaći interes vaše kompanije da se, kroz neki od ponuđenih paketa, na pravi i profesionalni način predstavi učesnicima konferencije kao i budućim poslovnim partnerima.

Za sve dodatne informacije o skupu i uslovima učešća mogu Vam poslužiti sledeće veb stranice: bslz.org i bbn.co.rs/

 

Ili možete kontaktirati:

BBN Congress Management d.o.o. Deligradska 9/6. sprat, 11000 Beograd Tel: +381 11/3629405, 36829402, 2682318
Faks: +381 11/3629406 
E-mail: bbn@bbn.co.rs
            bbn.pco@gmail.com  
Pogledajte još
4 obaveze svakog poslodavca u Srbiji kada su ovakve vrućine
  Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja  podsetilo je poslodavce u Srbiji da obavljanje poslova na otvorenom u narednim danima kada se prognoziraju temperature i iznad 40 stepeni  u pojedinim delovima zemlje, treba prilagoditi uslovima visokih temperatura. Ministarstvo je podsetilo...
24. Maj 2016. // BZR - Hroniika
Na Avalskom putu u Jajincima, obrušila se zemlja prilikom čega su dva radnika ostala zatrpana. Srećom oni su oslobođeni oko 15 časova i kolima Hitne pomoći prebačeni su u Urgentni centar.   - Muškarci starosti 32 i 35 godina od udara zemlje su pretrpeli kontuzione povrede. U relativno dobrom su stanju, bili su...
Poslednji poziv za seminar: 
„PREVENTIVNA I PRIMENJIVA ZAŠTITA U PRAKSI 
SA MEDICINSKOG I TEHNIČKO-BEZBEDONOSNOG ASPEKTA“
  Pozivamo Vas da učestvujete na Seminaru koji se održava 12.decembra.2019. godine u Hotelu „M“ u Beogradu.   Cilj Seminara je da se promoviše pristup i dobra praksa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu kod svih zainteresovanih učesnika i stručne javnosti.   Seminar...
Zbog preopterećenosti sve više ljudi pati od sindroma mentalne rasejanosti
Kada je instant dopisivanje devedesetih godina postalo popularno, mnogi nisu bili preterano oduševljeni ovom inovacijom, piše BBC. Među njima je i Džudi Vajnland; neprekidna ometanja izazvana mejlovima i iskakanjem pop-upova na četovima raznih servisa mlađim generacijama nisu naročito smetala, ali Vajnlandova je primetila da...
Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima