Bezbednost i zdravlje na radu

Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

13. Septembar. 2021.
Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

  

Pozivamo Vas da uzmete učešće na edukativnom skupu iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštiti od požara, koji se održava u organizaciji HSE Centra na Zlatiboru.

Interes svakog društva, svih subjekata i svakog pojedinca je da se ostvari najviši nivo bezbednosti i zdravlja na radu, da se ljudi, životinje i imovina zaštite od požara, kako bi se neželjene posledice kao što su povrede na radu, profesionalne bolesti i bolesti u vezi sa radom, katastrofe, ljudski životi, infrastruktura, objekti, materijalna šteta svela na najmanju moguću meru. Za ostvarivanje ovakvog cilja neophodan je sistematski pristup u preventivnom delovanju, koji jednim delom dostižemo razmenom iskustava i edukacijom.

HSE Centar organizuje Konferenciju “Bezbednost i zdravlje na radu i zaštite od požara”.

Više informacija o Konferenciji dostupne na web stranici HSE portala www.hse.rs i www.bbn.co.rs.

 

Naučno-programski odbor:

·       dr Maja Milošević, načelnik Odeljenja za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

·       Dr Ivan Zarev, ekspert iz oblasti ZOP

·       Milorad Beronja, dipl. inž. zašt. na radu, direktor „Instituta za zaštitu na radu“ a.d. Novi Sad

·       Nebojša Maksimović, mr.sci. Stručnjak za poslove BZR, Telekom Srbija a.d.

·       Živorad Milošević, rukovodilac Odeljenja za BZR i ZOP TEK, TE Kolubara, TENT, EPS

·       Dušan Milinković, dipl.tehnolog, inž.ZNR, Odeljenje za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

 

Tematske celine Konferencije su:

·     Aktuelna zakonska regulativa iz oblasti BZR, ZOP;

·       Sistem za upravljanje rizicima od umora

·       Preventivno delovanje u sistemu zaštite od požara

·       Zaštita od požara i eksplozivne atmosfere;

 Cena učešća – kotizacija sa smeštajem

Navedene cene kotizacije sa smeštajem uključuju: smeštaj na bazi 3 (tri) polu pansiona u hotelu Buket (usluga počinje sa večerom, završava se sa doručkom, korišćenje sadržaja SPA centra i fitness sale), koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Tip sobe

Cena (RSD / EUR) za uplate

do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate

od 18.09.2021.

jednokrevetna

35.900,00 / 310,00

37.900,00 / 325,00

dvokrevetna

(po sobi)

63.400,00 / 540,00

67.400,00 / 575,00


 

Cena učešća – kotizacija bez smeštaja

Navedene cene kotizacije bez smeštaja uključuju: koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Cena (RSD / EUR) za uplate do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate od 18.09.2021.

14.900,00 / 130,00

16.900,00 / 145,00

*Udruženje „HSE Centar“ je u kategoriji malih poreskih obveznika po članu 33. “Zakona o porezu na dodatu vrednost malih poreskih obveznika”

 

O hotelu

Hotel Buket - mirisni buket u cvetnom vrtu Zlatibora, objekat vrhunskog kvaliteta i komfora, kategorisan je sa četiri zvezdice.

Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu. Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena, prostranim đakuzijem, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.

Gostima je obezbeđen i parking prostor – u  okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

O Zlatiboru

Zlatibor je područje jedinstvene ekološke, biološke, kulturne i estetske vrednosti, očuvanih predela, živopisnih pejzaža, livada, pašnjaka i stoletnih borovih šuma, sa vrednim objektima narodnog graditeljstva, kulturno istorijskog nasleđa i prepoznatljivo je zbog svojih zdravstveno-turističkih i rekreativnih sadržaja.

Vlada Republike Srbije je 2017. godine proglasila Zlatibor parkom prirode.

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, ovaj prostor se smatra vazdušnom banjom. Na planini dolazi do takozvane „ruže vetrova“ – susretanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih strujanja, koji ubrzavaju lečenje i oporavak od mnogih bolesti.

Pored toga što je najposećenija planina Srbije, Zlatibor je i jedan od naših najvećih centara kongresnog turizma. Veliki broj kongresa, seminara, simpozijuma, tim bilding skupova i insentiv putovanja održava se ovde tokom cele godine.


 

 

Kontakt i informacije

Tehnički organizator:

BBN Congress Management d.o.o.

Deligradska 9, 11000 Beograd, Srbija

Tel/fax: +381 (0) 11 / 3629405, 2682318, 3629402, 3629403

Mob: +381 (0) 63 / 368594

E-mail: bbn@bbn.co.rs, bbn.pco@gmail.com

Web site: www.bbn.co.rs

 

Pogledajte još
Novi zakon: Među „sezoncima“ uskoro i kuvari, vodiči, građevinci, statisti…
  Nacrt zakona o pojednostavljenom radnom angažovanju na sezonskim i drugim povremenim poslovima u Srbiji predviđa da poslodavac može da evidentacionom prijavom angažuje povremene radnike u građevinarstvu, ugostiteljstvu, informisanju, umetnosti zabave i rekreacije, kreativnim industrijama, čuvanju dece i odraslih, održavanju...
Saopštenje za javnost- Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
 Na osnovu velikog broja prispelih pitanja koja se odnose na obavezu poslodavca da izradi izmene i dopune akta o proceni rizika, a u vezi zaštite života i zdravlja zaposlenih od koronavirusa, obaveštavaju se poslodavci da nije neophodno vršiti izmene i dopune akta o proceni rizika za sva radna mesta u radnoj okolini....
Umesto
  Radnici “Infrastrukture železnice Srbije”, pored alkotestiranja koje mogu od strane policije da imaju kao učesnici saobraćaja, podvrgnuti su ovoj proveri i u svojoj kompaniji i to uz pomoć 12 aparata koji su kupljeni za blizu 600.000 dinara sa PDV, kako bi se utvrdilo da li “trezni” obavljaju posao....
BALKANSKI SAVET VAS POZIVA NA RADIONICU
05. April 2016. // BZR - Srbija
BALKANSKI SAVET VAS POZIVA NA RADIONICU: PRIMENA ZAKONODAVSTVA O INSPEKCIJSKOM NADZORU I KONTROLNE LISTE U OBLASTI RADNIH ODNOSA I BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU 26.april 2016., Beograd, hotel Šumadija od 10 do 16 časova Predavač: Stručnjak Inspekcije rad PROGRAM RADIONICE ZAKON O INSPEKCIJSKOM NADZORU...
Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima