Bezbednost i zdravlje na radu

Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

13. Septembar. 2021.
Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

  

Pozivamo Vas da uzmete učešće na edukativnom skupu iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštiti od požara, koji se održava u organizaciji HSE Centra na Zlatiboru.

Interes svakog društva, svih subjekata i svakog pojedinca je da se ostvari najviši nivo bezbednosti i zdravlja na radu, da se ljudi, životinje i imovina zaštite od požara, kako bi se neželjene posledice kao što su povrede na radu, profesionalne bolesti i bolesti u vezi sa radom, katastrofe, ljudski životi, infrastruktura, objekti, materijalna šteta svela na najmanju moguću meru. Za ostvarivanje ovakvog cilja neophodan je sistematski pristup u preventivnom delovanju, koji jednim delom dostižemo razmenom iskustava i edukacijom.

HSE Centar organizuje Konferenciju “Bezbednost i zdravlje na radu i zaštite od požara”.

Više informacija o Konferenciji dostupne na web stranici HSE portala www.hse.rs i www.bbn.co.rs.

 

Naučno-programski odbor:

·       dr Maja Milošević, načelnik Odeljenja za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

·       Dr Ivan Zarev, ekspert iz oblasti ZOP

·       Milorad Beronja, dipl. inž. zašt. na radu, direktor „Instituta za zaštitu na radu“ a.d. Novi Sad

·       Nebojša Maksimović, mr.sci. Stručnjak za poslove BZR, Telekom Srbija a.d.

·       Živorad Milošević, rukovodilac Odeljenja za BZR i ZOP TEK, TE Kolubara, TENT, EPS

·       Dušan Milinković, dipl.tehnolog, inž.ZNR, Odeljenje za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

 

Tematske celine Konferencije su:

·     Aktuelna zakonska regulativa iz oblasti BZR, ZOP;

·       Sistem za upravljanje rizicima od umora

·       Preventivno delovanje u sistemu zaštite od požara

·       Zaštita od požara i eksplozivne atmosfere;

 Cena učešća – kotizacija sa smeštajem

Navedene cene kotizacije sa smeštajem uključuju: smeštaj na bazi 3 (tri) polu pansiona u hotelu Buket (usluga počinje sa večerom, završava se sa doručkom, korišćenje sadržaja SPA centra i fitness sale), koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Tip sobe

Cena (RSD / EUR) za uplate

do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate

od 18.09.2021.

jednokrevetna

35.900,00 / 310,00

37.900,00 / 325,00

dvokrevetna

(po sobi)

63.400,00 / 540,00

67.400,00 / 575,00


 

Cena učešća – kotizacija bez smeštaja

Navedene cene kotizacije bez smeštaja uključuju: koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Cena (RSD / EUR) za uplate do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate od 18.09.2021.

14.900,00 / 130,00

16.900,00 / 145,00

*Udruženje „HSE Centar“ je u kategoriji malih poreskih obveznika po članu 33. “Zakona o porezu na dodatu vrednost malih poreskih obveznika”

 

O hotelu

Hotel Buket - mirisni buket u cvetnom vrtu Zlatibora, objekat vrhunskog kvaliteta i komfora, kategorisan je sa četiri zvezdice.

Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu. Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena, prostranim đakuzijem, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.

Gostima je obezbeđen i parking prostor – u  okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

O Zlatiboru

Zlatibor je područje jedinstvene ekološke, biološke, kulturne i estetske vrednosti, očuvanih predela, živopisnih pejzaža, livada, pašnjaka i stoletnih borovih šuma, sa vrednim objektima narodnog graditeljstva, kulturno istorijskog nasleđa i prepoznatljivo je zbog svojih zdravstveno-turističkih i rekreativnih sadržaja.

Vlada Republike Srbije je 2017. godine proglasila Zlatibor parkom prirode.

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, ovaj prostor se smatra vazdušnom banjom. Na planini dolazi do takozvane „ruže vetrova“ – susretanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih strujanja, koji ubrzavaju lečenje i oporavak od mnogih bolesti.

Pored toga što je najposećenija planina Srbije, Zlatibor je i jedan od naših najvećih centara kongresnog turizma. Veliki broj kongresa, seminara, simpozijuma, tim bilding skupova i insentiv putovanja održava se ovde tokom cele godine.


 

 

Kontakt i informacije

Tehnički organizator:

BBN Congress Management d.o.o.

Deligradska 9, 11000 Beograd, Srbija

Tel/fax: +381 (0) 11 / 3629405, 2682318, 3629402, 3629403

Mob: +381 (0) 63 / 368594

E-mail: bbn@bbn.co.rs, bbn.pco@gmail.com

Web site: www.bbn.co.rs

 

Pogledajte još
Pao plafon u fiskulturnoj sali
23. Januar 2016. // BZR - Srbija
Plafon u sali Doma kulture u Trnavi, koju učenici OŠ "Sveti đakon Avakum" koriste kao fiskulturnu salu, srušio se usled obilnih snežnih padavina ČAČAK - Plafon u sali Doma kulture u Trnavi, koju učenici OŠ "Sveti đakon Avakum" koriste kao fiskulturnu salu, srušio se usled obilnih...
Umesto
  Radnici “Infrastrukture železnice Srbije”, pored alkotestiranja koje mogu od strane policije da imaju kao učesnici saobraćaja, podvrgnuti su ovoj proveri i u svojoj kompaniji i to uz pomoć 12 aparata koji su kupljeni za blizu 600.000 dinara sa PDV, kako bi se utvrdilo da li “trezni” obavljaju posao....
Majski susreti – BZnR 2019
02. Jun 2019. // BZR - Srbija
Dana 24. 05. 2019. godine Fakultet inženjerskih nauka Kragujevac sa svojim partnerima Adient Interiors, FCA Srbija, TetraPak Production i InnTech Group uz podršku Evropske agencije za bezbednost i zdravlje na radu prvi put je organizovao skup pod nazivom „Majski susreti – BZnR 2019“. Ovaj skup je u svom prvom delu...
JEZIVO Radniku u niškoj Kovačnici MING potpuno smrskana šaka
Aleksandar Bogosavljević (29) iz Aleksinca, radnik MING kovačnice, teško je povređen kada mu je vazdušni čekić u potpunosti smrskao desnu šaku. Nezgoda se desila u sredu oko dva časa iza ponoći u pogonu na Bulevaru 12. februar u Nišu, samo minut pre pauze. Hitna pomoć je prevezla Bogosavljevića na...
Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima