SUPER MASKA – Transparentna zaštita sa stilom!

SUPER MASKA  – Transparentna zaštita sa stilom!

 Nedavno se na našem tržištu pojavio zanimljiv proizvod iz domena lične zaštitne opreme, koji svojim jedinstvenim karakteristikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zahvaljujući ekskluzivnom distributeru za Srbiju -  kompaniji ”Kovalski Group” -  proizvod je od nedavno dostupan u slobodnoj prodaji i u Srbiji, čime se, bez svake sumnje, pomeraju granice u funkcionalnosti i primenljivosti dosadašnjih proizvoda slične namene.

U pitanju je „AllegraMask® PRO" - transparentna zaštitna maska za lice, namenjena za dugoročnu upotrebu i proizvedena u Nemačkoj, po najvišim EU standardima (u skladu sa EU regulacijom 2016/425, Aneks I Kategorija I, i Aneks IV).

Maska donosi inovatinvi dizajn, sa kristalno jasnim vizirom i nastavcima (držačima) u boji. Težina od samo 53g, kao i mekani silikonski uložak za nos čine je lakom i udobnom za nošenje čak i tokom dužeg vremenskog perioda, bez osećaja gušenja.

Njena primarna namena je zaštita od kapljica i prskanja tečnosti u predelu lica (deo oko usta i nosa), zaštita od manje agresivnih hemijskih agenasa (poput sredstava za čišćenje) koji se koriste u profesionalnom i privatnom okruženju, kao i zaštita od površinskih mehaničkih povreda. Pri normalnom disanju, maska stvara kompaktnu barijeru između korisnika, zbog čega se može koristiti i kao dodatna zaštita (na primer u oblasti medicine, u kombinaciji sa hiruskom maskom).

Uz adekvatnu upotrebu i izuzetno jednostavno održavanje (pranje u toploj vodi i sapunici), ova maska će lako postati nezamenljiva podrška u svim svakodnevnim aktivnostima.

Zaštitna maska za lice „AllegraMask® PRO"se pozicionira tako da u potpunosti prekriva nos i usta, dok prateći liniju lica ostavlja mali prostor za neometano disanje. Pored silikonskg uloška za nos, uz masku dolazi i traka za nošenje oko vrata koja doprinosi urednijem odlaganju i još praktičnijoj upotrebi. Zahvaljući premazu protiv magljenja, maska se može lako kombinovati i sa naočarima. Pored osnovne transparentne verzije, uz masku se mogu dodatno poručiti i držači u boji koji su dostupni u pet različitih varijanti. Među dostupnim bojama su: crvena, crna, pink, zelena, plava i bela, pa je sada konačno moguće kombinovati funckionalnost i dizajn bez kompromisa. Uz ove dve stavke, potrebno je napomenuti da je maska izradjena od 100% reciklirajućeg materijala (polikarbonata), čime doprinosi zaštiti i očuvanju životne sredine.

Domen upotrebe „AllegraMask® PRO"  transparentne maske za lice je šriok - u laboratorijama, u medicinskom sektoru, nezi ugroženih lica, u spasilačkim akcijama, pripremi i dostavi hrane, u industrijskoj sferi, proizvodnim pogonima i radionicama, kao i u svim ostalim oblastima gde je ovakav vid zaštite neophodan. Može se koristiti i u različitim domenima javnog života – u medijima, edukativnim ustanovama, u uslužnim, servisnim ili prodajnim delatnostima.

Ukoliko je i vas ova maska iznenadila svojom višestrukom praktičnoću i dizajnom koji upada u oči, dodatne informacije o upotrebi i poručivanju možete potražiti na sajtu distributera supermaska.rs/ kao i na njihovim društvenim mrežama Instagram i Facebook (@supermaska.rs).

Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima