Oznake.rs – poslovni paketi kao pomoć u bržoj nabavci poslovno bezbednosnih oznaka

Oznake.rs – poslovni paketi kao pomoć u bržoj nabavci poslovno bezbednosnih oznaka

 

Za svakog odgovornog poslodavca i kompaniju poslovno – bezbednosno obeležavanje je kako zakonski, tako i moralni imperativ. Nabavka oznaka koje se koriste za ovu namenu je često zapostavljena i ostavljena po strani dok poseta nadležnog inspektora ne podseti da one jednostavno moraju postojati. Tada su rokovi nabavke veoma kratki a kupci su često u dilemi koje oznake je potrebno da nabave.

 

 

Za svrhu lakšeg i bržeg poručivanja oznaka koje se, prema našem iskustvu najčešće poručuju, pripremili smo nekoliko unapred definisanih poslovnih paketa.

 

 

 

 

 

 Na kupcu je tada samo da odluči o materijalu, u zavisnosti od toga za koju se namenu oznake koriste.

Štampana pvc nalepnica je namenjena za obeležavanje u unutrašnjim i spoljašnjim ravnim, glatkim površinama (staklo, metal, iverica, glatki paneli i sl.). Nalepnice su izrađene od pvc folije i štampane u punom koloru.
Plastična forex ploča je namenjena za obeležavanje unutrašnjih površina koje ne možete označiti nalepnicama. Ove pločaste oznake se postavljaju pomoću dvostrano lepljive penaste trake sa zadnje strane oznake (uključene su u cenu oznake) i mogu se postaviti i na površine koje nisu savršeno ravne i glatke, ali zahtevaju da budu neporozne.

Alubond pločaste oznake su namenjene obeležavanju unutrašnjih i spoljašnjih površina gde nije moguće lepiti bilo šta (npr. ograde, žice, porozne površine i sl.). Fiksiranje oznake se vrši plastičnim vezicama (uključene su u cenu oznake) ili zavrtnjevima (nisu uključeni u cenu).

Proces poručivanja je krajnje jednostavan – potrebno je odabrati željenu oznaku, u padajućim menijima odabrati dimenziju i materijal, proizvod dodati korpu i nastaviti kupovinu, ukoliko želite kupiti još nešto, ili završiti kupovinu pri čemu ćete u narednim koracima upiati svoje podatke i podatke firme za koju kupujete. Nakon uspešno završene porudžbine na mail ćete dobiti predračun po kom je potrebno da uplatu izvršite u roku od tri dana. Nakon registracije uplate mi krećemo u realizaciju posla i u roku od 3-5 radnih dana oznake će biti spremne za slanje kurirom.

Posetite nas na adresi Oznake.rs, za sva Vaša pitanja oko poručivanja, plaćanja ili poručivanja vanstandardnih oznaka koje nisu dostupne na našem sajtu stojimo Vam na raspolaganju putem maila prodaja@oznake.rs.

oznake.rs/

Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima