Oznake.rs – Covid19 program kao posebna kategorija proizvoda

Oznake.rs – Covid19 program kao posebna kategorija proizvoda

 Ova godina nam je donela nešto neočekivano, nešto sa čime se susrećemo po prvi put u životu. Globalna pandemija virusa korona predstavlja veliku pretnju po ljusko zdravlje sa jedne strane, a sa druge strane po privredu i ekonomski razvoj.  U toku prvog talasa epidemije u našoj zemlji, intenzivno smo krenuli da razvijamo proizvode koji bi koliko toliko potpomogli odvijanju normalnih tokova života, rada ugostiteljskih i uslužnih objekata kao i proizvodnih pogona. Iz ovoga izrodila se nova kategorija proizvoda na našem sajtu koji su namenjeni održavanju fizičke distance i obeležavanju prostora sa posebnim akcentom na obavezno nošenje zaštitnih maski i upozerenje na distancu.

Predstavićemo nekoliko segmenata na koje bismo mogli podeliti kategoriju proizvoda Covid19 program: Barijere za kase u potrošačkim objektima - dostupne u tri širine (dimenzije mogu da se prilagođavaju zahtevima kupca), materijal je takav da dozvoljava brisanje i dezinfekciju.

 

Kao poseban model barijere za kasu izdvojili bismo barijeru sa prostorom za reklamni paket i izlaganje sitnijih proizvoda koje prodavac želi da istakne koja pored zaštitne ima i marketinšku svrhu:

 

 Zatim, tu su i barijere za restorane koje dolaze u dve varijante – one koje se montiraju na sto ili podne samostojeće barijere:

 

Pored gore prikazanih barijera, u ponudi su još i pregrade za kozmetičke salone, taxi vozila, kao i barijere za linijske proizvodne pogone koje stoje između susednih radnika.

Tu su još i podne nalepnice koje upozoravaju na nošenje maske i držanje distance a moguće ih je izraditi i sa bilo kakvim korekcijama na zahtev kupca. One se laminiraju podnom protivkliznom folijom.

 

U internet prodavnici Oznake.rs možete pregledati proizvode koji su dostupni u kategoriji Covid19 program, a još jednom naglašavamo da su moguće bilo kakve izmene u dimenzijama ili dizajnu na zahtev kupca. Za sva pitanja pošaljite nam upit na adresu prodaja@oznake.rs, biće nam drago da pomognemo.

Više informacija možete pronaći ovde: www.oznake.rs/

 

 

Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima